RelaxZ M Sport E-bike

De DraCat ‘Relaxz M-Sport’ is de ideale E-Bike voor diegene die iets extra’s verwacht. Deze sportieve E-bike ondersteund u tot 38 km p/u!.

De ‘Relaxz M-Sport’ is voorzien van een fraaie compacte middenmotor, die mooi is weggewerkt onder het frame. Met één druk op het luxe stuurdisplay activeert u de elektrische ondersteuning. Het display is tevens een uitgebreide fietscomputer die alle informatie geeft die u nodig heeft. De ondersteuning zijn 9 standen, naar wens in te stellen. Het systeem is voorzien van een loopfunctie, die u helpt bij bijvoorbeeld het oplopen van een stijle opgang.

De vergrendelbare accu kan uit de achter drager geschoven worden zodat hij ook binnen opgeladen kan worden. De ‘Relaxz M-Sport’ is voorzien van het meest moderne 36 Volt/13,6 Ah Poweraccusysteem, voor extra actieradius. Een volle accu geeft gemiddeld tot 100 km ondersteuning, afhankelijk van de gekozen instelling en omstandigheden.

De ‘Relaxz M-Sport’ is uitgevoerd met zowel voor als achter een Magura HS11 hydraulisch rem systeem, voor optimale remprestaties. De fluisterstille motor helpt u onder alle omstandigheden. Zowel de voor- als achterrem hebben een ingebouwde remonderbreker, voor extra veiligheid.

Verder is de ‘Relaxz M-Sport’ voorzien van Shimano XT 9-speed versnellingen, verende vork en zadelpen, hand verstelbare stuurpen en natuurlijk echt lederen handvatten. Ook is deze E-bike verkrijgbaar in een herenuitvoering

Leverbaar in de maten:
Dames 47, 51, en 56 cm.
Heren: 51, 56 en 61 cm.

Prijs: € 2499,-

29-inch
overzichtelijke bedieningsdisplay

Het nieuwe overzichtelijke bedieningsdisplay op de Relaxz M Sport.

Magura hydraulische velgremmen

De Magura hydraulische velgremmen zorgen voor optimale remkracht.